Facebook Facebook Facebook Facebook

468x60 Ads

The Sims 3 [Razor1911] FULL Zamunda Torrent indir Torrent Download indir PC



Sürüm Adı : Razor1911
Çıkış Yılı : 2009
Crack : Mevcut
Dili : İngilizce
Dosya Türü : Sanal Sürücü
Dosya Boyutu : 5.55 GB




The Sims, uzun soluklu ve sürekli gelişime açık serisinin üçüncü boyutuyla geri dönüyor.

The Sims 3, yeni derinlemesine karakter sistemi ile diğer Simlerle iletişim kurmanızı sağlamasının yanısıra kapı komşularınızla aranızdaki bağları kurmanızı sağlar. Oyun aynı zamanda herşeyi her yerde düzenleyebilmenizi sağlıyor. Zeminden çiçeklere, giyimden koltuklara, duvar kağıdından pencere kenarlıklarına ve daha fazlasına, The Sims 3 size hayalinizdeki evin iç ve dış dizaynını hazırlamanızda ve içinizdeki mimarı uyandırmanızda yardımcı oluyor. Simleriniz evinizi ekstra lüks bir malikaneye, sevimli bir müstakil eve veya ailenin hayalindeki eve ulaşmanızı sağlıyor. Karar size kalmış.

Genel Özellikler

    * İstediğiniz Simi oluşturun ve karakterini belirleyin! 5 kişisel vasıftan ve çok sayıda vücut tiplerinden istediğinizi seçerek Bir-Sim-Oluştur özelliğini kullanabilirsiniz. Simlerinizin vücut tipini, yüz özelliklerini, saç türlerini ve dahasını düzenleyin. Kötücül, yakışıklı ve etrafındakilere dehşet saçan ve hırsızlık hastası siminizi oluşturun.
    * Simlerinizin kaderini beirleyin. Rock yıldızından dünya liderine ve hatta uzman hırsıza kadar Siminizin Hayatboyu Kaderini kontrol edin. Kaderlerini yönetmelerine ve mutluluğa erişmelerine yardımcı olun veya tam aksine sebep olun!
    * Herşeyi düzenleyin! Tasarımcı sizsiniz! Giyimden ev düzenine, renkleri ve düzenleri belirleyin veya hayalini kurduğunuz her evi oluşturun. Siminizin stilini ve herşeyini belirleyin, ayakkabılarının bağcıklarının rengine kadar!
    * Simlerinizin filmlerinin yönetmeni olun! Daha önce hiç yapamadığınız filmi yapın; ekip, müzik, set, senaryo ve düzenlemesine kadar. Tüm bunlar film yapma editörü sayesinde artık mümkün. Film yapın ve dünyayla paylaşın!
    * Herşeyinizi paylaşın! The Sims 3 Çevrimiçi Topluluğu'na katılın ve Simlerinizin evlerini, filmlerini ve dahasını paylaşın.









Minimum Sistem Gereksinimleri;
OS: Windows XP SP 2 / Windows Vista
İşlemci: Pentium 4 @ 2 GHz / Athlon XP 2000+
RAM: 1 GB (1.5 GB => Vista)
Ekran Kartı: 128 MB (GeForce FX 5900 / Radeon 9500)
Ses Kartı: DirectX Uyumlu
DirectX: 9.0c
HDD: 7 GB





İndirmek İçin Tıklayın. 

0 yorum:

Yorum Gönder