Facebook Facebook Facebook Facebook

468x60 Ads

Guitar Hero: World Tour FULL Zamunda Torrent - indir - Torrent - Hızlı indir PC




Guitar Hero: World Tour

Torrent/ISO

6.15 GB

Mevcut





Gitarın en ilginç parçası sapında yer alıyor. Tasarımcılar bunu biraz esrarlı bir biçimde sliding mechanism diye adlandırıyor. Beş renkli tuş altında dokunmaya daha duyarlı olan parça da var. Onlara basarken aynı zamanda sliding (kaydırma) yaparsanız tonların yüksekliğini değiştirebiliyorsunuz.Böylece whammy bar olmadan bile bir whammy sesi çıkarabilirisiniz.

 Gitarın üzerinde yapılmış bütün bu yeniliklere rağmen davul çok daha ilgi çekici. Kablosuz bir sisteme sahip davul takımında üç davul, iki zil ve bir pedal bulunuyor. Davullar Rock Band’e göre daha sessiz. Sesleri daha çok vuruşlardan gelen tonlamalarla alıyorsunuz.

 Rock Band’de olduğu gibi Guitar Hero’da da kendi müzisyeninizi silbaştan yaratabiliyorsunuz. Oyunun başlangıcında sadece cinsiyetinizi ve çalmak istediğiniz müzik türünü belirliyorsunuz. Biraz ilerledikten sonra karakteriniz ile o kadar çok oynayabiliyorsunuz ki tam bir yıldız yaratabiliyorsunuz. Kirpiklerinizin sayısını veya kolunuzdaki dövmeleri bile belirleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda enstrümanlarınızı da değiştirebiliyorsunuz.

 Oyunda daha önce açılan dava yüzünden Gibson’un enstrümanlarını bulmanız maalesef mümkün değil. Ancak bu sayede gitarınızdaki her noktayla oynayabilirsiniz. Dvul ve mikrofon seçenekleriyse artık o kadar zengin değil. Buna rağmen emin olun rüya grubunuzu oluşturabileceksiniz.

 Metallica’nın, Foo Fighters’ın ve Linkin Park’ın şarkılarını artık gözleriniz kapalı çalabilirsiniz. Artık bir kompozitör olmanın zamanı geldi. Oyunda kendi müziğinizi oluşturmak için oldukça detaylı ve bir çok ayrıntıyı size sunan GWHT mevcut.

 Örneğin davulunuz ile yapılmış hazır bir kaç ritm seçerek sadece gitarınıza odaklanabilirsiniz. Klasik Rock’tan Hard Metal’e kadar her hangi bir türü çalabilirsiniz. Editör ile de sizin yerinize çalmanız gereken notalar hazırlanıyor.

 Kendinize daha çok güveniyorsanız GH Mix modunu kullanarak akorları düzeltebilir ve sil baştan kendi şarkılarınızı oluşturabilirsiniz. Bu modu oyuncuların çoğunun kullanmayacağı tahmin ediliyor ancak bir kaç kişi bile kullansa böylelikle ortaya herkesin yararlanabileceği çok güzel şarkılar çıkabilir. Çünkü eğer isterseniz yaratacağınız şarkıları diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz. Bunun yanında her şarkıya oy vererek, popüler bir müzik listesinin ortaya çıkmasına yardım da edebileceksiniz.

 Bu kadar çok yenilik ve değişimle GWHT’nin sadece bir oyun olarak kalmayabileceği korkutucu.

 Kariyeriniz boyunca dünyanın bir çok yerinde konser verebileceksiniz. Şarkıların seçimi ve zorluk dereceleri değişkenlik gösteriyor. Onları her zaman değiştirebilirsiniz. Örneğin Rebel Yell adlı Bill Idol şarkısını zor derecede çaldıktan sonra Foo Fighters’ın Everlong’unu bir süre çalamayabilirsiniz. Fakat zorluk derecesini düşürdükten sonra çalmayı bir daha deneyebilirsiniz. Yeni başlayanların bu noktada beginner olarak oyuna devam etmesi daha uygun olacaktır. Setlis toplam 85 şarkı içeriyor.

 Oyunun biçiminde de bazı değişikliklere gidilmiş. Fazladan bonuslar alabilmek ve para kazanabilmek için artık tek olanak kariyer değil. Örneğin ara sıra çıktığının yerler sayesinde de para kazanabilirsiniz.

 Offline yaptığınız her şeyi neredeyse online olarak da yapabilirisniz. Yeni online modunda arkadaşlarınızın nerede olduğu farketmeksizin onlarla beraber bir grup oluşturup dünya turuna çıkabilirisiniz. Battle of the Bands modundaysa online olarak diğer gruplarla rekabet yaşayabilirisniz.

 Bunun dışında çocuklara özel bir modda oyunda yer alıyor. Tasarımcılar bu mod ile koordinasyonu henüz öğrenememiş çocuklara ve yaşlılara hiatp etmeyi hedefliyorlar. Burada gitar, sadece dizgilere basılarak çalınabilecek. Renkli tuşları tamamen kaldırmak mümkün olabilecek.

 Şimdiye kadar anlatılanlardan ve yapımcıların sunduklarından anlaşılan oldukça popüler olacak bir oyun bizi bekliyor. Ancak bu noktada en çok merak edilen şey bu oyunun aksesuarlarıyla fiyatının ne kadar olacağı.
























Kod: [Seç]
İşletim Sistemi: Windows XP SP2, Windows Vista
 İşlemci: Intel Pentium D (Dual Core) 2.8GHZ , AMD Athlon 64 3500+
 RAM: XP - 1 GB RAM, Vista – 2GB RAM
 HDD: 5.1 GB + 1GB
 Ses Kartı: DirectX 9.0c
 Ekran Kartı: 3D ,100% DirectX 9.0c , 128 MB
 Ekran Kartı (ATI): Radeon X800
 Ekran Kartı (Nvidia): Geforce 7600
 4X DVD-ROM drive


Direk İndirmek İçin Tıklayın

Alternatif
Direk İndirmek İçin Tıklayın

0 yorum:

Yorum Gönder